Haberler

3 Kasım 2014 Pazartesi

Neden Güzel Bir Ev?


By on 04:53

Ev tekstili evimize güzel bir hava katan görüntü oluşturması sebebi ile hayatımızda yer almaktadır. Bu görüntü bizlere pozitif enerji vermekle daha dinç ve sağlam durmamızı da etkilemektedir. Evimizin ne kadar hoş olduğunu görürsek ve hissedersek o zaman kendimizi daha iyi hissederiz. Akşam vakitlerinde evimize geldiğimiz zaman evimizin karanlık ve koyu renklerle düzenlenmiş ve hiçte iç açıcı bir görüntüye sahip olmasını bizde istemeyiz. Bu ev bizi daha kasvetli yapacaktır ve sıkıntı içinde hissettirecektir.
Biz insanlar akşam geç saatlere kadar çalıştığımız için işten sonra akşamları evimize geldiğimiz zaman evimizdeki her şeyin güzel olmasını dileriz. Evimizin dekorasyonunun güzel olması bize enerji verecektir. Bu türde bir evi her insan diler ve olmasını ister. Bunu gerçekleştirmek için ise yapılacak bir yol vardır. Bu yol bizi kesin olarak çözüme götürecektir.

Bu aşamada kendime belirlemiş olduğum plan ile beraber internet sitelerinde ev dekorasyonu adına yayınlanan bazı içerikleri takip etmeye başladım ve burada güzel fikirler alarak kendime daha iyi bir ev yapmaya başladım. Bu evi yaparken sadece bu internet sayfaları ile kalmayıp bazı dekorasyoncu kişilerle de görüştür. Onlarda bana kendi içimde bulunan evi yaratmamı söylediler. Bu konuda bana yardımcı oldular. Takip etmiş olduğum bu sitelerde özel günlerde ve bazı indirim günlerini bekleyerek alacağım ürünü daha ucuz bir fiyata da alıyordum. Bu cebime de iyi geliyordu. Burada almış olduğum birkaç ev eşyası şunlardı: Masa örtüsü, yatak örtüsü, runner, peçete, Amerikan servis, zebra perde, kumaş perde, mum, vazolar, halı ve kilimler. Bu almış olduğum ürünler evime daha güzel ve hoş bir görüntü kazandırmış oldu. Bu sayede artık evim daha güzeldi ve evime gelenlerde dahil herkes bunun farkına varmıştılar.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder