Haberler

6 Haziran 2016 Pazartesi

STOR PERDE


By on 17:21

Öncelerde sadece tül kullanılırken şimdiler de birçok model ve seçenek kullanıcıya sunulmaktadır. Zebra perde, stor perde, mekanizmalı perde, tül perde en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Yanlara kullanılan fon perdeler de uyum içinde kullanılmaktadır. Bazen birbiri ile uyumlu tercih edilirken, bazen de zıt renkler kullanılarak kontrast yapılmaktadır. Salon spor tarzda ise genellikle çiçekli ve desenli bu tür perdeler tercih edilmektedir. Klasik tarzda ki odalar için de genellikle düz renk zebra perdeler tercih edilmektedir.

Perdenin şıklığı kadar temizlik şeklide önem arz etmektedir. Özelliklede mutfak için kullanılan stor perde, sık sık temizlenmesi gerekmektedir. Aksi halde perdede renk değişikliği kaçınılmaz olmaktadır. Oldukça kolay bir şekilde silinip ve tozunun alınır olması gerekmektedir. Birçok temizlik şirketleri eve gelerek perdelerin temizliğini kolay bir şekilde yapmaktadır. Bu perdeler için özel deterjanlar kullanılmaktadır.

Her odada rahatlıkla kullanılabilen stor perde her oda için ayrı ayrı model seçeneği sunmaktadır. Krem tül, pudra tül ve çiçekli desenler bu senenin trendleri arasında bulunmaktadır. Bu tarz perdelerin uygulandığı yerlerde güneşlik gibi perdelere gerek kalmadan iki şekilde kullanılmaktadır. Yeni evlenecekler ya da perdelerini yenileme hazırlığında olanlar bu perdeleri mobilyaları ile kombinleyebilmektedir.

Bu tarz perdeleri (stor perde) seçerken kaliteli ve leke tutmaz kumaşların tercih edilmesi gerekmektedir. Perde yapan firmaya odanın pencere ölçüleri verildiğinde sorunsuz bir şekilde eve montajı yapılmaktadır. Uzun yıllar sorunsuz bir şekilde rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder