Haberler

6 Haziran 2016 Pazartesi

ORTAMA RENK KATAN ZEBRA PERDE MODELLERİ


By on 16:25

Evlerimizin en dikkat çeken eşyalarından biri olan perdelerimiz için birçok alternatifimiz bulunmaktadır. Evin içerisinde kullandığımız eşyalar ile uyumlu perdeler evde çok hoş durmaktadır. Evlerinizde yeni bir hareket ve soluk kazandırmak isteyenler için perde yenileme bunun için en idealidir. Son yıllarda pek çok perde modeli evlerimizde yerini almakta ve bu modeller oldukça şık, spor ve klasik olabilmektedir.

En çok beğeni kazanan perde modelleri arasında olan zebra perde modelleri bulunduğu mekâna uyum sağlayan ve renk katan perde çeşitleri arasında yerini almaktadır. Zebra perde özelliği bakımından hem gündüz kullanılmakta hem de gece kullanılmaktadır. Bu perde modellerini evimizde kullandığımız zaman kalın ya da ince perde kullanmamıza gerek de kalmıyor perde ile artık evlerimize şık bir hava katabilmekteyiz.

İnce ve kalın perde kullanmak bazı yer ve mekânlarda kalabalık perde görüntüsü perdeleri sayesinde artık kalkmaktadır. Birçok modeli ve renkleri ile evimizin tüm eşyalarına uygun perde modelleri arasından dilediğimizi seçerek evimizde kullanabilmekteyiz. Adından da anlaşıldığı gibi iki farklı renkten oluşan perdeler çok spor ve şık durmasının yanı sıra fiyatlarda oldukça uygundur.

Marka ve kalitesine göre değişkenlikler gösterse de herkesin bulabileceği fiyatlarda bulabilmekteyiz. Zebra perde almak istediğimizde ortalama 10 TL den fiyatları başlayıp marka ve kalitesine göre artmaktadır. Evlerimizde, iş yerlerimiz ve birçok alanda kullanılabilen bu perdeler temizliği de çok kolay olmaktadır. Üstünden çıkarmadan bile sünger ile kolayca temizleyebildiğimiz gibi dilersek de mekanizmasından çıkartarak da yıkayabiliyoruz. 

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder