Haberler

27 Ekim 2014 Pazartesi

Ev Dekorasyonu ve Perde Çeşitleri


By on 06:37

Evimize daha şık bir görünüş katmak amacıyla birçok şey yapabiliriz. Bu şeyler bizim evimizi daha güzel bir hale getirecektir. Bu şeyler görünüşte pekte göze çarpan şeyler olmasa da evimizde kullandığımız zaman daha iyi sonuçlar alacağımız kesindir. Bu kesinlik denenmiş olup iyi sonuçlar alınmıştır. Bu sonuçlar doğrultusunda geliştirilen bu seçenekler günümüzde daha farklı şekillere gelmiştir ve her zevke uygun şekilde tasarlanıp piyasaya sürülmüştür. Evimizde şık bir görünüş elde etmek amacıyla kullanacağımız bu şeylerden bazıları şunlardır:
Runner: Masanızı geniş kısmında ortalayarak ve uzunlamasından biraz daha uzun olarak tasarlanmış olan bir örtü çeşididir. Bu örtü masanıza serildiği zaman tabak kısmı kısmen boş olacaktır ve uzun kısmı masadan 40santim daha uzun olacaktır. Bu 40 santim 20-20 olarak masanın sağından ve solundan yere doğru sarkacaktır. Bu örtünün kumaşı dantelli veya farklı resimlerle süslü olabilir. Bu örtü masanızın daha güzel durması için gereken bir süslemedir.
Peçete: Masanıza koyduğunuz peçeteler çok göz alıcı olmalıdır. Bu peçeteler desenli olmalıdır ve masanızda tatlı bir görüntü vermelidir.
Amerikan Servis: Bu servis çeşidi ile yemek yerken tabağınızın altına bir bez koyulur. Bu bez kaşıklarınızı da üzerinde bulunduracak kadar büyüktür. Siz yemeğinizi yedikten sonra masayı hemen toparlamak için bu servis kullanabilirsiniz.

Örtüler: Evinizde uzun vakit geçirmiş olduğunuz yatak odanızda yatağınızın daha uyumlu bir hale gelmesini istiyorsanız yatak örtüsü kullanabilirsiniz. Bunun yanında yine oturma odanızda bulunan masanızın üzerine dantelli bir tane masa örtüsü örtebilirsiniz.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder