Haberler

24 Eylül 2014 Çarşamba

Ev Tekstilinin Gözbebeği


By on 05:14

       Evimizi oluştururken gidilmesi gereken en önemli yerlerden birisi olan Evim tekstil ürünleri mağazası gerçekten de çok kaliteli bir firma. Ev tekstilinde gerçekten çok güzel işler yapan Evim tekstil kendini aşmış bir durumda.
       Firmasında bulunan sayısız kumaş desenleri ve çeşitliliği ile dikkat çekmektedir. Bünyesinde her  markadan ürün bulunduran ve ayriyeten kendi ürünlerine de sıkça yer veren bu firma gerçekten kaliteli bir alış veriş merkezi olmuştur. Firmasında çalıştırdığı elemanları ile de dikkat çekmektedir. Elemanları müşterilere gerçekten çok içten davranıyorlar ve ellerinden geldiğince onlara yardım etmek istiyorlar. Örneğin evlenecek bir çift geldiği zaman onlara nasıl alış veriş yapmaları hakkında bilgi veriyorlar.
       Nasıl kazançlı çıkacaklarını ve nelere özen göstermeleri gibi daha birçok şey. Firmanın bu güler yüzlü elemanları sayesinde müşteri memnuniyeti gerçekten üst seviyelerde olup her gün daha da çok müşteri kazanmaktadırlar. Bunun yanında birebir satış dışında İnternet üzerinden satışta yapılmaktadır. Online web siteleri üzerinden yaptıkları satışlar ile kendilerini daha da büyük hale getirmişlerdir.
      İnternetten yapılan alış verişler firmaya artı bir değer de katmıştır. Mağazalara gelemeyecek olan yaşlı veya hamile kişiler web sayfaları üzerinden rahatça modellerini inceleyebiliyorlar ve her türlü alış verişi canlı olarak gerçekleştirebiliyorlar. Bu alış verişlerde ödeme kolaylığı da sağlanıyor. İsteyenler kargo dahilin de kapıda nakit veya kredi kartı ile siparişlerinin ödemelerini yapabiliyorlar.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder